L’ÀNIMA. Enginy, empenta, pura energia. El seu caràcter emprenedor va facilitar el naixement d’Amida. Compta amb una gran habilitat per a la negociació i la direcció de projectes. I les seves capacitats tècniques donen als nostres treballs personalitat pròpia.
Sergi Colomer
L’EQUILIBRI. Actitud, responsabilitat i entusiasme.  El seu pas pels canals i les productores més importants del panorama audiovisual l’han capacitat per coordinar i guionitzar qualsevol projecte. La seva trajectòria professional contribueix a que Amida pugui realitzar els encàrrecs més variats amb èxit.
Anna Fernández
EL SENY. Creativitat, perfeccionisme i sentit comú. Els seus anys d’experiència realitzant programes aporten a Amida la capacitat d’afrontar qualsevol tipus de repte. La cura en cada detall és la clau per donar la qualitat que pretenem i que els nostres clients reclamen.
Oscar Morales

Amida produccions està formada per professionals que sumen més de 50 anys en platós, redaccions i sales de realització. Naixem de la necessitat de crear, produir i continuar creixent en el món de la imatge.

EL NOSTRE EQUIP

anna@amida.cat mailto:anna@amida.cat?subject=Info shapeimage_7_link_0
omorales@amida.cat mailto:omorales@amida.cat?subject=info shapeimage_8_link_0
scolomer@amida.cat mailto:scolomer@amida.cat?subject=Info shapeimage_9_link_0